Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
25.01.2022
Jaké kryty lemů vybrat?
Často se setkáváme s dotazem, jaké lemy z naší nabídky si máte vybrat. Na mnoho typů vozidel nabízíme totiž jak plastové lemy, tak i lemy nerezové a v... číst celé
01.12.2021
K čemu slouží zimní clona chladiče?
Setkáváme se s dotazem ze strany zákazníků, k čemu vlastně zimní clona na vozidlu slouží. Jistě si vzpomínáte, jak se kdysi za masky dávaly staré kart... číst celé
Zobrazit všechny články

 


Ověřené reference našich spokojených zákazníků:


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Mosler, se sídlem Stádlo 368/27, Ostrava-Krásné Pole, 72526, IČ 76507017 zapsaná u živnostenského úřadu Magistrátu města Ostravy, č.j: SMO/096588/17/ŽÚ/REZ (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu autolemy@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaké kryty lemů vybrat?
25.01.2022
Jaké kryty lemů vybrat?
Často se setkáváme s dotazem, jaké lemy z naší nabídky si máte vybrat. Na mnoho typů vozidel nabízíme totiž jak plastové lemy, tak i lemy nerezové a v... číst celé
K čemu slouží zimní clona chladiče?
01.12.2021
K čemu slouží zimní clona chladiče?
Setkáváme se s dotazem ze strany zákazníků, k čemu vlastně zimní clona na vozidlu slouží. Jistě si vzpomínáte, jak se kdysi za masky dávaly staré kart... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz